Ultimativna zaštita od sunca


"Bolje sprečiti nego lečiti" i tu rečenicu definitivno možemo upotrebiti i kada je reč o zaštiti od sunca. Iako je leto skoro prošlo, treba da budemo u potpunosti svesni UV zračenja i sprečiti ga koliko god možemo bilo da smo na moru ili na zimovanju.


Predstavljam vam inovacije iz La Roche-Posay - Anthelios Wet Skin tehnologija odnosno tehnologija koja kremu čini jednako efikasnom i na mokroj koži.


Svi smo iskusili to da kada želimo da namažemo kremu na mokru kožu, ona jednostavno "odbija" da se razmaže i sve postaje frustrirajuće jer čekamo da nam se koža osuši kako bismo namazali kremu, međutim, La Roche-Posay se potrudio da napravi kremu koja će se savršeno razmazati na mokroj koži, koja će mirisati neverovatno dobro, a koja će pritom štititi od veoma visokih UVB i UVA zraka zbog svog zaštitnog faktora 50+.



Ovim putem želim da se zahvalim La Roche-Posay koji su mi poslali ove proizvode, a šta su mi to oni poslali?


1. ANTHELIOS XL SPF 50+ gel za mokru kožu

Ovaj gel smo moja porodica i ja koristili tokom ovogodišnjeg letovanja i definitivno je moja preporuka. Štiti vaše lice i telo, idealan je za more s obzirom da je vodootporan i ne morate se mazati svaki put kad izađete iz vode jer vam voda spere kremu - ne, toga ovde nema. Takođe, zbog svoje tehnologije, o kojoj možete malo više pročitati na njihovom sajtu, posebno je namenjen koži koja je osetljiva na sunce.


2. ANTHELIOS SPF 50+ krema za mokru kožu

Ima visoku fotostabilnu UVA/UVB zaštitu i, ako mene lično pitate, idealan je za torbu ukoliko idete na posao i određeni delovi tela samo su vam izloženi suncu (ruke, lice, vrat), pa ih zbog pumpice lako možete namazati i zaštititi se, a ne zauzima previše mesta u torbi.


3. MY UV PATCH

Nešto potpuno novo i drugačije - MY UV PATCH. U pitanju je UV nalepnica koja je rastegljiva i nosiva, a možete je povezati putem vašeg mobilnog telefona, a reaguje i direktno utiče na promenu ponašanja ljudi na suncu. Potpuno je vodootporna i izgleda kao jedan preslatki flaster, meri svakodnevnu izloženost suncu gde korisnici mogu da učestvuju u zaštiti svoje kože, ali i kože svojih bližnjih. Aplikacija se skida potpuno besplatno, zove se MY UV Patch, nakon vrlo interesantne registracije kamerom telefona skenirate vašu nalepnicu gde telefon očitava informacije sa nalepnice.




Cene ovih proizvoda su za jednog prosečnog potrošača možda previsoke i cena gela od 250ml je  oko 2650 dinara (zavisi od prodavnice do prodavnice), a krema od 50ml je oko 1500 dinara, međutim, s obzirom da sam prošle godine koristila NIVEA proizvode za zaštitu od sunca (iskreno se ne sećam koji je tačno bio u pitanju) čija je cena tada bila oko 1100 dinara za 200-250ml i što mi je i tada bilo mnogo, a izgorela sam, dok me je La Roche-Posay čuvao tokom svih 7 dana odmora.


Još jednom veliko hvala La Roche-Posay na ovom pre svega vrlo kvalitetnom i korisnom poklonu!

Do sledećeg pisanja šaljem vam veliki poljubac!
Milica ♥

Нема коментара:

Milica Peric. Омогућава Blogger.